Apparel Group Careers in Bahrain

Job Description



    Key Responsibilities & Duties

    Restaurant Preparation & Cleaning

    • Assist in cleaning the restaurant in the morning.

    • Clean all service utensils before each service.

    • Help the captain waiter in restaurant setup.

    • Maintain a clean appearance and high level of hygiene.

    Service Assistance

    • Help the captain waiter in mise en place preparation.

    • Transport food from the kitchen to the dining hall.

    • Assist the captain waiter in placing food plates on clients’ tables.

    • Change ashtrays and refill glasses with water during service.

    Post-Service & Cleanup

    • Clear tables after meals and clean them.

    • Transport all dirty plates and glasses to the dishwashing area.

    • Work under the guidance of the captain waiter and follow instructions.

    المسؤوليات والمهام الرئيسية

    تحضير المطعم والتنظيف



    • المساعدة في تنظيف المطعم صباحًا.


    • تنظيف جميع أدوات الخدمة قبل كل وجبة.


    • مساعدة رئيس النادل في إعداد المطعم.


    • الحفاظ على المظهر الشخصي النظيف ومستوى عالٍ من النظافة.

    مساعدة أثناء الخدمة



    • مساعدة رئيس النادل في إعداد “ميز أون بلاس” (mise en place).


    • نقل الطعام من المطبخ إلى قاعة الطعام.


    • مساعدة رئيس النادل في وضع الأطباق على طاولات العملاء.


    • تغيير المنفضات وملء الكؤوس بالماء أثناء الخدمة.

    ما بعد الخدمة والتنظيف



    • تنظيف الطاولات بعد الانتهاء من الوجبات.


    • نقل جميع الأطباق والكؤوس المتسخة إلى منطقة غسيل الصحون.


    • العمل تحت إشراف رئيس النادل واتباع تعليماته.



Location: Manama, Bahrain

Job Title: Waitress

Post Date: 2025-11-9

Valid Until: 2026-2-9

Salary: BHD

Job Type: Full-time

Key Responsibilities & Duties Restaurant Preparation & Cleaning Assist in cleaning the restaurant in the morning. Clean all service utensils before each service. Help the captain waiter in restaurant setup. Maintain a clean appearance and high level of hygiene. Service Assistance Help the captain waiter in mise en place preparation. Transport food from the kitchen to the dining hall. Assist the captain waiter in placing food plates on clients’ tables. Change ashtrays and refill glasses with water during service. Post-Service & Cleanup Clear tables after meals and clean them. Transport all dirty plates and glasses to the dishwashing area. Work under the guidance of the captain waiter and follow instructions. النسخة العربية المسؤوليات والمهام الرئيسية تحضير المطعم والتنظيف المساعدة في تنظيف المطعم صباحًا. تنظيف جميع أدوات الخدمة قبل كل وجبة. مساعدة رئيس النادل في إعداد المطعم. الحفاظ على المظهر الشخصي النظيف ومستوى عالٍ من النظافة. مساعدة أثناء الخدمة مساعدة رئيس النادل في إعداد “ميز أون بلاس” (mise en place). نقل الطعام من المطبخ إلى قاعة الطعام. مساعدة رئيس النادل في وضع الأطباق على طاولات العملاء. تغيير المنفضات وملء الكؤوس بالماء أثناء الخدمة. ما بعد الخدمة والتنظيف تنظيف الطاولات بعد الانتهاء من الوجبات. نقل جميع الأطباق والكؤوس المتسخة إلى منطقة غسيل الصحون. العمل تحت إشراف رئيس النادل واتباع تعليماته.

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة