GNJ Group Careers in Bahrain

Job Description

    Job Summary

        • Maintain a desired level of cleanliness in all areas of the kitchen, associated food outlets, warehouse, and central kitchen.

    Key Responsibilities

          • Assist kitchen crew in maintaining high food quality and taste according to standards

          • Help run stations professionally, following menu line builds as per company and Executive Chef SOPs

          • Operate kitchen equipment correctly according to Equipment 101 guidelines

          • Assist in in-house prep lists while maintaining confidentiality regarding recipes and standards

          • Work collaboratively with kitchen crew to create a harmonious work environment

          • Complete station checklists following the company’s 3 Lines SOPs

          • Support general cleaning procedures and maintain cleanliness of all stations and outlets

          • Assist with receiving deliveries from Main Store and Main Kitchen following SOP guidelines

          • Ensure proper FIFO, stock order plans, and inventory management

          • Collaborate with assigned kitchen crew to review outlet kitchen requirements


    نبذة عن الوظيفة


        • الحفاظ على مستوى نظافة مطلوب في جميع مناطق المطبخ والمطاعم المرتبطة به، والمخازن، والمطبخ المركزي.

    المسؤوليات الرئيسية




          • مساعدة فريق المطبخ في الحفاظ على جودة الطعام وطعمه وفقًا للمعايير


          • المساعدة في إدارة محطات المطبخ بطريقة احترافية وفقًا لبناء خط القائمة وفقًا لإجراءات التشغيل القياسية للشركة والشيف التنفيذي


          • تشغيل جميع المعدات بشكل صحيح وفقًا لإرشادات Equipment 101


          • المساعدة في قوائم التحضير الداخلية مع الحفاظ على سرية الوصفات والمعايير


          • العمل بشكل جماعي مع فريق المطبخ لخلق بيئة عمل متناغمة


          • إكمال قوائم التحقق من جميع المحطات وفقًا لإجراءات التشغيل القياسية للشركة (3 خطوط)


          • دعم إجراءات التنظيف العامة والحفاظ على نظافة جميع المحطات والمطاعم


          • المساعدة في استلام التسليمات من المخزن الرئيسي والمطبخ الرئيسي وفقًا لإجراءات SOP


          • التأكد من اتباع نظام FIFO وخطط الطلب وإدارة المخزون بشكل جيد


          • التعاون مع فريق المطبخ المسؤول لمراجعة متطلبات مطبخ الفرع

Additional Info

Location: , Bahrain

Job Title: Kitchen Helper

Post Date: 2025-11-19

Valid Until: 2026-2-19

Salary:

Job Type: Full-time

Job Summary Maintain a desired level of cleanliness in all areas of the kitchen, associated food outlets, warehouse, and central kitchen. Key Responsibilities Assist kitchen crew in maintaining high food quality and taste according to standards Help run stations professionally, following menu line builds as per company and Executive Chef SOPs Operate kitchen equipment correctly according to Equipment 101 guidelines Assist in in-house prep lists while maintaining confidentiality regarding recipes and standards Work collaboratively with kitchen crew to create a harmonious work environment Complete station checklists following the company’s 3 Lines SOPs Support general cleaning procedures and maintain cleanliness of all stations and outlets Assist with receiving deliveries from Main Store and Main Kitchen following SOP guidelines Ensure proper FIFO, stock order plans, and inventory management Collaborate with assigned kitchen crew to review outlet kitchen requirements النص العربي نبذة عن الوظيفة الحفاظ على مستوى نظافة مطلوب في جميع مناطق المطبخ والمطاعم المرتبطة به، والمخازن، والمطبخ المركزي. المسؤوليات الرئيسية مساعدة فريق المطبخ في الحفاظ على جودة الطعام وطعمه وفقًا للمعايير المساعدة في إدارة محطات المطبخ بطريقة احترافية وفقًا لبناء خط القائمة وفقًا لإجراءات التشغيل القياسية للشركة والشيف التنفيذي تشغيل جميع المعدات بشكل صحيح وفقًا لإرشادات Equipment 101 المساعدة في قوائم التحضير الداخلية مع الحفاظ على سرية الوصفات والمعايير العمل بشكل جماعي مع فريق المطبخ لخلق بيئة عمل متناغمة إكمال قوائم التحقق من جميع المحطات وفقًا لإجراءات التشغيل القياسية للشركة (3 خطوط) دعم إجراءات التنظيف العامة والحفاظ على نظافة جميع المحطات والمطاعم المساعدة في استلام التسليمات من المخزن الرئيسي والمطبخ الرئيسي وفقًا لإجراءات SOP التأكد من اتباع نظام FIFO وخطط الطلب وإدارة المخزون بشكل جيد التعاون مع فريق المطبخ المسؤول لمراجعة متطلبات مطبخ الفرع

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة